Home » , , , » Wer (2013) filme online

Wer (2013) filme online

Vizioneaza filmul online HD Wer (2013) ,filmul online hd contine subtitrare in limba romana si poate fi vizionat pe mai multe servere online HD. Va multumin ca vizionati filmul HD online subtitrat pe site-ul nostru si va mai asteptam sa vizionati filme hd online subtitrate pe site-ul nostru.
Wer este un film de groază,misterr si thriller 2013 american, regizat de William Brent Bell. În film mai joacă si AJ Gatiti ca un avocat al apărării care descoperă că clientul său ar putea fi un vârcolac.Filmul a fost lansat in Japonia pe 16 noiembrie 2013 și a fost lansat la VOD în Statele Unite în luna august 2014. Avocatul apărării Kate (AJ Cook), este chemat să apere înfiorătorul, dar blând, Talan (Brian Scott O’Connor), după ce acesta este acuzat de uciderea a unei familii în vacanță. Ea învață repede că el este un vârcolac și că el ar fi fost prea capabil de asasinate. Lucrurile iau o întorsătură în rău atunci când Talan scapă din închisoare și umbla liber prin Paris..

Genul filmului: Groaza/Horror/Mister/Thriller

Mai jos va prezentam informatii despre filmul hd online subtitrat Wer (2013) ,genul filmului, ce durata a avut filmul hd online subtitrat, ratingul filmului, totodata va sunt prezentate titlul filmului, producatorul acestui film online hd subtitrat, in acesta sectiune aveti informatii si despre data de lansare a filmului online hd subtitrat, perioada in care a fost filmat filmul, cand anume a avut loc lansarea filmului hd in SUA si lansarea filmului online hd in Romania, incasarile totale, regizorii filmului, scenaristii filmului, actorii care au jucat in film si principalele filme in care au jucat acesti actori si sucesele pe care le-au avut aceste filme online hd subtitrate si multe alte informatii despre acest film online hd subtitrat.

Trailer hd

Filme online hd

Filme online hd 2

Filme online hd 3

Filme online hd 4

Share this article :

Trimiteți un comentariu

Adauga un comentariu pentru acest film.